Noutati
2
Grand Hotel Severus 29.05.2008
Joi, 29.05.2008, Grand Hotel Severus**** resort & spa este inaugurat ...
citeste tot

2
Baile Boghis 15.05.2008
Baza de tratament din incinta statiunii deschisa in luna iulie, 2009 este compusa dintr-o sala de asteptare cu receptie, trei cabinete medicale ...
citeste tot
Profilul Firmei
 
1
Grupul de Firme
Vidalis Impex Cofetariile Dolce Vita Complex Severus Fabrica de mobila Vidalis Vidalis Logistics Primarom
Izomat Arco Steel
Grand Hotel Severus Hotel Porolissum Baile Boghis
Sagres
Arco Steel
Profil

ARCO STEEL este o companie de constructii tehnice, specializata in executarea unor proiecte complete, inclusiv instalatii  si instrumentatie industriale, constructii civile si lucrari electrice (subcontractat).

Compania a fost infiintata ca avand domeniul principal de activitate industria petrochimica.De la infiintarea ei, firma a crescut semnificativ, si si-a castigat o reputatie excelenta pentru experienta sa tehnica .

Avand un front de lucru tot mai mare, ARCO STEEL tinteste sa devina pantru piata din domeniu, un partener care ofera proiecte industriale complete.


Identitate
Identitate
www.arcosteel.ro
Facilitati si Echipamente
Arco Steel a fost fondata in 2003 si are ca activitate principala constructiile metalice. Ca si facilitati, firma noasta beneficiaza de un spatiu complet renovat, cu o suprafata acoperita de cca. 1300 m² si capacitati de depozitare exterioara de 1500 m. O alta utilitate este atelierul de sablare si vopsitorie.
Ca si echipament , avem in dotare 2 macarale cu sarcina max pana la 16 tone, necasare atat la ridicarea, dar si la manipularea obiectelor dificil de manevrat. De asemenea, cand s-a inceput fabricarea Unitatilor de Recuperare a Vaporilor™, s-au achizitionat cele mai performante si fiabile echipamente de debitare si sudura, recomendate si de catre firma contractoare , European Emissions Control Luxembourg.

Ca si dispozitiv de debitat, printre echipamentele obisnuite, folosim un dispozitiv de debitare cu plasma.  Avand la dispozitie toate aceste facilitati, acoperim o gama larga de materiale care se pot prelucra, otel carbon, otel inoxidabil, aluminiu si alte aliaje, si de asemenea alti parametrii cum sunt grosimea materialului, forma, dimensiunea
.
Galerie Foto
Rampa de incarcare Rampa de incarcare Unitate de Recuperare a Vaporilor
     
Unitate de Recuperare a Vaporilor Statie de alimentare completa Statie de alimentare completa
NewsLetter
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla din timp despre proiectele si noutatile grupului de firme Vidalis Holding
Email-ul tau  
trimite
Email-ul tau va fii folosit doar de catre newsletterul Vidalis Holding
Prima Pagina | Profil | Firme | Parteneri | Calitate | Contact | Mail Login
Copyright Vidalis Holding (c) 2008, Toate drepturile rezervate. Powered by deveomedia