Noutati
2
Grand Hotel Severus 29.05.2008
Joi, 29.05.2008, Grand Hotel Severus**** resort & spa este inaugurat ...
citeste tot

2
Baile Boghis 15.05.2008
Baza de tratament din incinta statiunii deschisa in luna iulie, 2009 este compusa dintr-o sala de asteptare cu receptie, trei cabinete medicale ...
citeste tot
Profilul Firmei
 
1
Grupul de Firme
Vidalis Impex Cofetariile Dolce Vita Complex Severus Fabrica de mobila Vidalis Izomat Arco Steel
Grand Hotel Severus Hotel Porolissum Baile Boghis
Vidalis Impex
Profil

Societatea comerciala VIDALIS IMPEX S.r.l., cu sediul in municipiul Zalau, bvd. M. Viteazul, nr. 100/A, are in acest moment un numar aproximativ de 130 de angajati si un capital social de 900.000 RON.

Daca in anul 2004, societatea inregistra o cifra de afaceri de 22.734.545 RON, si active de cca. 3.500.000 Euro, in anul 2008 grupul de firme Vidalis (Vidalis Impex, Primarom si Izomat S.A.) raporta o cifra de afaceri de 41.428.413 RON, si active in valoare totala de 14.575.600 Euro.

Identitate
Identitate
Compania are un obiect de activitate extrem de variat:
  • comertul cu produse metalurgice si materiale de constructii: ciment, caramida, tabla de diferite tipuri, teava de diferite diametre si destinate unor diferite aplicatii, profile metalice, uleiuri, vopsele, grunduri, electrozi, si multe, multe altele.
  • constructii civile, constructii de drumuri, instalatii termice si sanitare, reparari si modernizari, amenajari interioare si exterioare.

Fabricarea de betoane este una dintre structurile de baza a societatii noastre, structura care a beneficiat de investitii considerabile in ultimii ani. In municipiul Zalau functioneaza doua statii de betoane ultra moderne, complet automatizate, autorizate normelor in vigoare, cu care putem produce la standarde europene toata gama de betoane utilizate in constructii. In cadrul statiilor de betoane functioneaza un laborator de gradul III pentru prelevare/pastrare probe si incercari pe betonul proaspat. Pentru restul incercarilor cerute de standardele si normativele in vigoare, avem incheiate contracte cu laboratoare de gradul II acreditate.

Pentru transportul si punerea in opera a betoanelor si agregatelor dispunem de propriul parc auto compus din autobetoniere cu capacitatea de transport cuprinsa intre 5 si 12 mc, autopompa de beton cu lungimea bratului de 24 m, automacara cu sarcina maxima de 14 tone si autobasculante de mare capacitate. Vezi GALERIE FOTO

Din portofoliul de lucrari realizate pana acum, in ceea ce priveste livrarea de betoane, amintim:

  • Statia de epurare a municipiului Zalau (antreprenor general SISTEM YAPI Istanbul Turcia);
  • Hypermarket Kaufland Zalau (antreprenor general Bau Partner Ploiesti);
  • Reabilitare bazin hidrografic Varsolt (antreprenor general Hidroconstructia Bucuresti);
  • Supermarket Penny Market (antreprenor general Acomin Oradea);
  • Michelin Romania – fabrica de anvelope Michelin Silvania Zalau – hale industriale;
  • Tenaris Silcotub Zalau - hale industriale, spatii de depozitare, diverse utilitati (antreprenor general Pomponio Alba Iulia);
  • Soseaua de centura pentru devierea traficului din municipiul Zalau, din DN1F/E81 in DJ191C (antreprenor general KEMNA BAU Andreae GmbH & Co., Pinneberg, Germania);

- recent societatea a dezvoltat o retea de alimentatie publica, prin cofetariile si patiseriile DOLCE VITA care deja sunt recunoscute in Zalau prin calitatea produselor, avindu-se in vedere extinderea acestor cofetarii cel putin in toate orasele judetului.
Vezi GALERIE FOTO

La data de 28.02.2007 societatea a dat in functiune un hotel de 3 stele situat in centrul orasului (Hotel Porolissum), si la data de 28.05.2008 un Complex care cuprinde trei restaurante, doua sali de conferinta, un centru Spa cu piscina si toate facilitatile complementare, precum si un hotel de 4 stele GRAND HOTEL SEVERUS Resort & SPA, care consacra un standard inalt in acest domeniu in municipiul Zalau.

- fabrica de mobilier din pal melaminat si MDF (in acest domeniu urmeaza a se investi in utilaje si in construirea unui magazine de prezentare). Calitatea exceptionala, gama de produse diversificata, preturile competitive si satisfactia beneficiarilor au facut ca notorietatea brandului Vidalis sa creasca continuu.
Vezi GALERIE FOTO

- statiunea balneara Baile Boghis, in prezent "perla" Holdingului Vidalis, este o statiune termala cu caracter permanent, o oaza de recuperare departe de stresul cotidian. In cadrul statiunii se gasesc doua bazine in aer liber si un bazin acoperit (apa termala avand proprietati curative demonstrate stiintific), locuri de cazare la hotel si la casute, precum si spatii de campare, restaurante si terase, terenuri de sport.
Baza de tratament din incinta statiunii deschisa in luna iulie 2009 este compusa dintr-o sala de asteptare cu receptie, trei cabinete medicale cu sali pentru kinetoterapie, fizioterapie si respectiv masaj reflexogen, o sala cu un bazin de balneatie, o sala cu un bazin de hidrokinetoterapie, o sala cu doua vani pentru hidroterapie, un punct de asistenta medicala si prim ajutor si desigur vestiare si grupuri sociale.

Galerie Foto
Statie de betoane Statie de betoane Statie de betoane
     
Complex Severus Complex Severus Complex Severus
NewsLetter
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla din timp despre proiectele si noutatile grupului de firme Vidalis Holding
Email-ul tau  
trimite
Email-ul tau va fii folosit doar de catre newsletterul Vidalis Holding
Prima Pagina | Profil | Firme | Parteneri | Calitate | Contact | Mail Login
Copyright Vidalis Holding (c) 2008, Toate drepturile rezervate. Powered by deveomedia