Noutati
2
Grand Hotel Severus 29.05.2008
Joi, 29.05.2008, Grand Hotel Severus**** resort & spa este inaugurat ...
citeste tot

2
Baile Boghis 15.05.2008
Baza de tratament din incinta statiunii deschisa in luna iulie, 2009 este compusa dintr-o sala de asteptare cu receptie, trei cabinete medicale ...
citeste tot
Profilul Firmei
 
1
Grupul de Firme
Vidalis Impex Cofetariile Dolce Vita Complex Severus Fabrica de mobila Vidalis Vidalis Logistics Primarom
Izomat Arco Steel
Grand Hotel Severus Hotel Porolissum Baile Boghis
Sagres
Hotel Porolissum
Profil
Hotelul porolissum este situat in nord vestul Romaniei, la 100 de km de granita cu Ungaria si la 80 de km de cel mai apropiat aeroport international ( Cluj Napoca ). Regiunea nordvestica a Romaniei este cea mai dezvoltata din perspectiva economica si are potentialul turistic cel mai dezvoltat. Datorita acestor considerente zona atrage cei mai multi investitori straini.

Hotelul a fost construit in intervalul 1972-1974. Pana in anul 1990 hotelul a fost parte integranta din Oficiul Judetean de Turism Salaj, subordonat Ministerului Turismului.

Cea mai prolifica activitate a hotelului s-a derulat in intervalul 1983-1985 cand i s-a decernat locul I intr-o competitie nationala privind gradul de ocupare hoteliera. Cu aceasta ocazie a primit vizita ministrului turismului din acea vreme.
In prezent hotelul a fost renovat integral si beneficiaza de cele mai moderne dotari si facilitati.


Identitate
Identitate
www.hotelporolissum.ro
Facilitati si Servicii
Hotelul dispune de 72 camere si 4 apartamente climatizate iar ca si dotari dispune de: mobilier functional , aer conditionat, internet, televizor, televiziune prin cablu, telefon, minibar, inchidere electronica etc.
In cadrul restaurantului hotelului puteti savura preparate din bucataria nationala si internationala, precum si o gama variata de bauturi alcoolice si racoritoare.

Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri insa prin extensie numarul de locuri se poate augmenta facilitand astfel organizarea unor evenimente precum nunti, botezuri, banchete sau diverse prezentari.Luand in considerare localizarea ultracentrala a localului, accesul este mult facilitat.
Galerie Foto
Camera Camera Bar
     
Bar Restaurant Restaurant
NewsLetter
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla din timp despre proiectele si noutatile grupului de firme Vidalis Holding
Email-ul tau  
trimite
Email-ul tau va fii folosit doar de catre newsletterul Vidalis Holding
Prima Pagina | Profil | Firme | Parteneri | Calitate | Contact | Mail Login
Copyright Vidalis Holding (c) 2008, Toate drepturile rezervate. Powered by deveomedia