Noutati
2
Grand Hotel Severus 29.05.2008
Joi, 29.05.2008, Grand Hotel Severus**** resort & spa este inaugurat ...
citeste tot

2
Baile Boghis 15.05.2008
Baza de tratament din incinta statiunii deschisa in luna iulie, 2009 este compusa dintr-o sala de asteptare cu receptie, trei cabinete medicale ...
citeste tot
Profilul Firmei
 
1
Grupul de Firme
Vidalis Impex Cofetariile Dolce Vita Complex Severus Fabrica de mobila Vidalis Vidalis Logistics Primarom
Izomat Arco Steel
Grand Hotel Severus Hotel Porolissum Baile Boghis
Sagres
Primarom
Profil

Obiectul de activitate al firmei este comertul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi, gazosi si al produselor  derivate.

Firma detine o statie de produse petroliere situata la km 89.7 DN 1 F Cluj Napoca – Satu Mare, soseaua care va face parte din coridorul de tranzit obligatoriu intre PTCF Bors si PTCF Petea  si o staie de produse  petroliere in loc. Simleu Silvaniei , str. Cehei  nr 100/A.

Din luna noiembrie  2006 s-a demarat activitatea de renovare si modernizarea a statiei din Simleu Silvaniei si incheierea unui contract de franciza  cu S.C. Rompetrol Dowstream S.A.  devenind astfel partener   Rompetrol.


Identitate
Identitate
Statia Zalau
Cladirea statiei de distributie are o suprafata de cca 180 mp avand profil de grup tehnico-administrativ, platforma de distributie  carburanti cu o suprafata totala  de 352 mp.
Utilitati:
- energie electrica asigurata de la reteaua stradala
- apa potabila asigurata din reteaua publiserv , iar apa industriala pentru spalarea platformei si stropitul zonelor verzi  din doua puturi forate
- evacuarea apelor uzate menajere se face in canalul collector care traverseza incinta
- apele pluviale sunt dirijate spre Valea Mitei prin rigole betonate de suprafta
- prepararea apelor infestate cu carburanti se face intr-un separator de hidrocarburi realizat conform normelor in vigoare
- pentru colectarea apelor de spalare a platformelor de distributie sa realizat un system de rigole betonate cu gratar metallic  , un camin de vizitare de record al rigolelor si un canal tubular subteran de record la separatorul de hidrocarburi
- pentru colectarea eventualelor patrunderi in canalele conductelor de alimentare a pompelor s-au prevazut doua camine de vizitare si un canal tubular subteran de racordare la separatorul de hidrocarburi. 

Statiile   dispun de spatii de  parcare, autocamioane si autoturisme, separator de  produse petroliere ,retele apa canal, retele electrice.
Statia  din Zalau  comercializeaza produse petroliere  din  2003
Proiecte
Din luna noiembrie 2006 s-au demarat activitatea de renovare si modernizarea a statiei din SIMLEU SILVANIEI si incheierea unui contract de franciza cu SC ROMPETROL DOWSTREAM SA devenind astfel PARTENER ROMPETROL .
Datorita investitiilor in amenajari si instalatii, acesta statie are acum dotari moderne si pompe la standardele Rompetrol. SC PRIMAROM EXIM SRL furnizează clienţilor săi carburanti care indeplinesc întotdeauna două obiective esenţiale: calitate şi respectarea cerinţelor de mediu la preţuri competitive.
Benzina EFIX
Efix este benzina fara plumb care protejeaza motorul. Efix este un carburant complet bazat pe o combinatie optima de aditivi si compusi activi, care are proprietatea specifica de a curata injectoarele, supapele si cilindrii, si de a le mentine curate. Prin utilizare continua duce la scaderea cu 3% a consumului de carburant. Respecta normele Euro 4 de poluare, are un continut scazut de sulf (max. 50 ppm), benzen, olefine si aromate si are cifra octanica 95. Este destinata atat autovehiculelor ale caror motoare sunt prevazute cu catalizator incorporat in sistemul de evacuare a gazelor de esapament, cat si acelora cu motoare prevazute cu sisteme avansate de purificare a gazelor de esapament..
Benzina PREMIUM E4
Este destinata autoturismelor care au motor cu carburator (ex. Dacia – modelul clasic 1310), prin folosirea unui aditiv ecologic pe baza de mangan. Acest aditiv contribuie la scaderea noxelor (oxizi de plumb, de sulf) generate de gazele de esapament rezultate in urma arderii carburantului - foarte nocive pentru om si . acestora. Aceasta benzina respecta normele de poluare Euro 4 (continut de sulf max. 50 ppm) si asigura o buna functionare a motorului.
EFIX Disel
Efix Diesel contine un mix de aditivi care asigura curatarea injectoarelor si mentinerea optima a functionarii acestora. Reprezinta varful de gama in calitatea motorinei si respecta normele Euro 4 de poluare. Are un continut de sulf scazut (max. 50 ppm), care asigura o reducere semnificativa a emisiilor de oxizi de sulf rezultate la ardere. Este destinata motoarelor Diesel cu sistem catalitic avansat de reducere a emisiilor, conform normelor europene in vigoare.
In perioda de iarna, produsul este aditivat specific contra depunerilor de parafina si pentru atingerea unei temperaturi de congelare cat mai scazute
Galerie Foto
     
NewsLetter
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla din timp despre proiectele si noutatile grupului de firme Vidalis Holding
Email-ul tau  
trimite
Email-ul tau va fii folosit doar de catre newsletterul Vidalis Holding
Prima Pagina | Profil | Firme | Parteneri | Calitate | Contact | Mail Login
Copyright Vidalis Holding (c) 2008, Toate drepturile rezervate. Powered by deveomedia