Noutati
2
Grand Hotel Severus 29.05.2008
Joi, 29.05.2008, Grand Hotel Severus**** resort & spa este inaugurat ...
citeste tot

2
Baile Boghis 15.05.2008
Baza de tratament din incinta statiunii deschisa in luna iulie, 2009 este compusa dintr-o sala de asteptare cu receptie, trei cabinete medicale ...
citeste tot
Profilul Firmei
 
1
Grupul de Firme
Vidalis Impex Cofetariile Dolce Vita Complex Severus Fabrica de mobila Vidalis Vidalis Logistics Primarom
Izomat Arco Steel
Grand Hotel Severus Hotel Porolissum Baile Boghis
Sagres
Grand Hotel Severus resort & spa
Profil

Grand Hotel Severus Resort & Spa este localizat in Zalau pe B-dul M. Viteazul nr. 58 (DN81 Cluj Napoca – Zalau – Satu Mare).

Recent construit şi adaptat ultimelor standarde internaţionale în primavara anului 2008 Grand Hotel Severus vă pune la dispoziţie 24 de ore pe zi personal cu o înalta calificare, prietenos. Vei fi încântat să descoperi multitudinea de servicii. De la room service, transport către si de la aeroport, serviciu reat-a-car, baby-sitting, serviciu spalatorie curatatorie, serviciu consierge.


Identitate
Identitate
www.grandhotelseverus.ro
Facilitati si Servicii

Designul stilizat al camerelor combina mobilierul clasic si elegant cu facilitati moderne in urmatoare structura : 3 Apartamente Lux 2 Apartamente Standard, 5 Apartamente Junior, 15 Camere Twin si 10 Camere Matrimoniale

Confortul dumneavoastra este important pentru noi si de aceea toate camerele sunt echipate cu : acces cu cartela magnetica, aer conditionat, telefon, acces gratuit la internet de mare viteza, televizoare LCD si minibar.

Fie că vrei să-ţi începi ziua cu câteva exerciţii de fitness, sau poate să te relaxezi câteva minute la piscină, sauna sau masaj, să încerci ceva nou din bucătăria hotelului, aici găseşti totul. Ai parte de cel mai sofisticat restaurant, reprezentând atât bucătăria internaţională cât şi românească, si un bar ce îţi va oferi savuroase cocktail-uri.

Vă oferim o oază de linişte şi relaxare şi un climat optim pentru întâlnirile dumneavoastră de afaceri, gazduind conferinţe, seminarii, evenimente speciale pentru până la 150 de persoane. Centrul de conferinţe şi evenimente beneficiază de aer condiţionat, de conectare la Internet de mare viteză şi de toate echipamentele necesare pentru întâlnirile de afaceri.

Galerie Foto
Apartament Lux Camera Twin Bar
     
Sala de Fitness Piscina Sauna
NewsLetter
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla din timp despre proiectele si noutatile grupului de firme Vidalis Holding
Email-ul tau  
trimite
Email-ul tau va fii folosit doar de catre newsletterul Vidalis Holding
Prima Pagina | Profil | Firme | Parteneri | Calitate | Contact | Mail Login
Copyright Vidalis Holding (c) 2008, Toate drepturile rezervate. Powered by deveomedia